PARK CHINOIS

London, I’ll be back pretty soon.

<3

Det var forfarande en väldigt julpyntad stad. Kolla bara hur magisk Carnaby Street såg ut!

Vi var på trendiga Park Chinois och åt Kinesiskt i onsdags kväll. Dessvärre fick jag ingen bra bild på maten, men allt var jätte vällagat och gott. Däremot är jag mycket mer för den asiatiska smakerna som koriander, chili och rå fisk. Men, alltid kul att variera sig och testa nya rätter och smaker.

Michaelas kompis Vanessa som bor i London joinade oss på middag och dans. Gullig tjej!

Touchdown Stockholm, snöstorm och bitande kyla. I London var det vår, 10 grader och sol. Livet och dess kontraster va?! Well, det är väl konstrasterna som gör livet. <3

Är helt slut, kunde inte sova på planet och sömnen har varit en bristvara senaste 4 dygnen. Fullspäckade dagar och sena kvällar. I onsdags stod dessutom lite dans på schemat, mycket trevligt, speciellt när man är i en ny storstad! Så efter middag så styrde vi stegen mot lite drinkställen. Första stoppet blev cocktails på trendiga Raffles som concierge service hade hjälps oss med lista till och slutligen sista stoppet The Box. Har någon av er varit på The Box i London eller New York? The Box är för er som inte vet en väldigt populär (dock något speciell!) nattklubb i centrala London. Ni som vet ni vet. Hehe! Kul hade vi hursomhelst!