ASOS HEADOFFICE

Hoppas ni inte tröttnat på London inlägg ännu, för jag har minsann ett par kvar. Ett av dem är mötet vi hade inbokat hos Asos, på deras huvudkontor som ligger i centrala London. Jag har varit där en gång tidigare, så jag hade lite koll på saker och ting går till. Och jag blev lika imponerad nu som då över den gigantiska produktion som Asos faktiskt är. Jag blir mäkta imponerad över hur företag som detta drivs. Effektiviteten och drivet, wow. Jag jämför det med tomtefabriken som vi får se innan Kalle Anka på jul ni vet? Typ så funkar det. Coolt att stå som grundare till ett företag som detta.

Man såg ju såklart x antal modeller in action genom turen också. En kille som fick mina blickar var en väldigt snygg, heltatuerade kille med otroligt vackra drag i ansiktet. Man kunde liksom inte låta bli att titta. Ni förstår. Det roliga var när vi skulle iväg och käka middag på Mondrian senare på kvällen. När vi kliver in i hissen som ska ta oss till Rooftop baren på våning 12 så är det en gigantisk bild på samma tatuerade modellkille i hissen. Gissa om vi skrattade, – meant to be ansåg jag. Haha!

Nu söndagsmys i soffan, är helt slut efter gårdagens middag. Xx