HAIRTALK

Torrschampoo – Björn Axén Silkesdroppar – Redken Plattång – GHD

Jag får alltid massor av frågor när det kommer till mitt hår. Hur jag stylar det, vad jag tvättar det med och vilka produkter jag använder. Och jag kommer tyvärr att göra er lite besvikna nu, – men jag använder faktiskt sällan varken värmeredskap eller stylingprodukter. Mitt hår är som bäst när det får vara naturligt. Men vill jag få till de där perfekta “lätta” lockarna så använder jag min plattång från GHD. Den glider verkligen igenom håret och jag har fått till lockarna jag vill ha på nolltid. Torrshampoon är jag allergisk mot, alltså inte allergisk men har svårt för konsistensen och önskan av torrshampoo i håret. Senast jag var hos min frisör Hampus så använde han detta torrgelet på mig, ett gel som du masserar in i hårbotten. Det blir varken en obehaglig känsla utan bara grande volym. Love it!