WORLD CITIZEN

Cheval Blanc Randheli, Maldiverna – Okej, ett drömresmål blev precis ett MÅSTE-resmål. Ta mig till denna magiska plats och detta hotell nu. Alltså verkligen NU! Vem hänger med mig?

Club Med Finolhu Villas, Maldiverna – Okej – kan detta vara världens härligaste bio? Att sitta här i plurret (eller på en skön stol) med ett glas vin i handen och popcorn i munnen till en skön rulle? Världsklass.

Playa Grande Beach Club, Dominikanska republiken – Jag har varit i Dominikanska en gång, dock för en herrans massa år sedan, Magisk ö som jag gärna upplever igen. Titta bara miljon på det här genuin hotell? JA!

TACK Lovisa De Geer för att du startat World Citizen och delar med dig av alla dina guider, inspirerande bilder och tips på drömmiga resmål. Låt oss säga såhär, behöver du en resekompis någon gång vet du vem du ska kontakta. Och nästa sak. Jag är avundsjuk på ditt jobb. worldcitizen.se