TRE SNABBA FRÅGOR OM EUROCARD PLATINUM

Ni vet ju vid det här laget att jag har ett pågående samarbete med Eurocard och deras platinum kort. Jag vill bara stryka under att jag inte får allt gratis här, jag handlar inte dyra väskor på krita och får fakturan betald av Eurocard. Nej, jag använder det precis så som ni gör. Hurusom så har det dykt upp lite frågor längs med vägen och för att underlätta för er som vill veta mer om kortet etc så ska ni läsa här nedan.

Och en sak som jag vill understryka: Jag kommer definitivt att ha kvar mitt Eurocard platinum kort när samarbetet är över. Det här är grymt, på riktigt. Bara priority passet (som kostar 4000 kr om du bara ska köpa det) gör att allt blir väldigt värt. Och såklart concierge service och deras hjälpsamhet.

Vad är Concierge service och Priority Pass?

• Concierge service hjälper dig med både stora och små ärenden, tjänsten ingår helt utan extra kostnad i årsavgiften för Eurocard Platinum. Det är bara din fantasi som sätter gränserna för vad vi kan hjälpa dig med.

• När du exempelvis får hjälp att boka en konsertbiljett som är svår att få tag i så betalar du bara priset för själva biljetten – inget annat. Detta och mycket mer får du hjälp med både hemma och när du är på resa. 

• Priority Pass är ett extra medlemskort som ingår när du har ett Eurocard Platinum. Kortet ger dig fri tillgång till 850 flygplatslounger världen över och dina besök i dessa lounger ingår helt utan extra kostnad i årsavgiften för ditt Eurocard Platinum.

Vad kostar ett Eurocard Platinum på riktigt?

• Ordinarie pris är 1 500 kronor per år, men fram till 15/2 kan du prova Eurocard Platinum första året till halva priset (750 kronor)

• En gång i månaden får du en räkning på det du handlat. Betalar du hela detta belopp på utsatt datum så kostar det inget extra. Om du skulle vilja kan du flytta fram en del av betalningen till ett senare tillfälle, men då tillkommer en räntekostnad. För exempel se HÄR.

Vem kan ha ett Eurocard Platinum?

• Det finns vissa kriterier för vem som beviljas ett Eurocard Platinum. Bland annat krävs det att du är över 18 år, har en viss årsinkomst och att du inte har någon betalningsanmärkning. 

• Om du är det vi kallar en Young Professional – en person i början av en spännande karriär, gillar att resa och som vill unna sig lite lyx i tillvaron – kan Eurocard Platinum vara ett bra val för dig. 

Har du fler frågor så är du välkommen att maila dina frågor direkt till event@eurocard.se

Detta inlägg är gjort i samarbete med Eurocard Platinum.