DAFNI STRENGHTENING BRUSH

Så härligt att catcha upp med Steve igen, vi bestämde oss också för att koka ihop något kul ihop snart.

Kolla bara in Wasimas naturliga, krulliga hår till höger. Efter 10 min med borsten så var det så platt som till vänster. “Life-changing kallade Wasima den!”.

Dafni Strenghtening brush

Visst har ni sett reklamen som rullar på Facebook med tjejen som plattar håret med en borste? I alla fall, i förra veckan så var jag på pressfrukost hos YOU Stockholm, och Lyko för en presentation av denna revolutionerande plattningsborste. Jag har varit aningen skeptiskt efter att ah sett facebook filmen, men samtidigt nyfiken. Och efter att ha fått den demonstrerad samt faktiskt testat den så har jag bytt åsikt. Wow, den är faktiskt för jäkla bra. Och den är precis så lätt att använda som den ser ut att vara. Jag som sällan gör något med mitt hår, men ibland vill piffa kommer använda denna som en snabb quickfix, och ännu bättre kommer den vara för dem med naturligt lockigt, tjockt hår. Här finns borsten att klicka hem!

Lånade bilderna av Linn. <3