BEDROOM AND STUFF

Ni är MÅNGA som mailar och frågar om mitt spröjsade glasfönster som jag valde att bygga från köket intill sovdelen. Jag älskar det och ångrar inte en sekund att Fredrik byggde det. Det släpper in så mycket ljus, och ja, jag skulle nog säga att hela lägenheten lyfts med detta fönster.

Såklart att det skulle hunnit bli mörkt tills jag kom hem och skulle fota saker vi pysslat med hemma i helgen. Äsch, jag får göra det imorgon bitti medans det är ljust istället. I alla fall, vi kom en bit i helgen ändå så nu är sovdelen och matdelen så gott som klara. De mörkblå sammetsgardinerna är uppsatta på mässingstången, mörkläggningsgardinerna bredvid sängen likaså, guldspegeln som jag ärvt av farmor är på väggen och den gröna marmorhyllan under ska nu bara fyllas med flaskor. Fyra st blåbärsblå pallar står provisoriskt runt matbordet till det att mina TON stolar kommer i början av mars. Perfekt att plocka fram när man blir fler kring bordet. Hursom, vad tycker ni än så länge? Nästa gång får ni bilder fotade i dagsljus från vardagsrum, toa, hall och kök!