BÄSTA MED…..

Hörrni lovlies! Ni glömmer väl inte av tävlingen som jag och Forni har tillsammans med Eurocard? Tävlingen som skräddarsys där ni kan få en heldag med middag, hotell, makeupfix osv osv. Urmysigt kommer det att bli. Jag ser verkligen fram mot det! Så se till att tävla nu, och det gör ni här! (klick!)

När jag ändå är igång och pratar Eurocard så tänkte jag dra några fördelar med kortet som jag verkligen, på riktigt, verkligen uppskattar. Här nedan ser ni dem:

· Kortet kostar just nu kostar 750 kr/per år istället för 1500 kr. Och det är jäkligt bra. Ansök här (klick!)

· Prioritypasset. Det bästa med hela kortet enligt mig. Alltså, vem vill inte ha tillgång till 850 VIP-lounger runtom på världens flygplatser? (Vilket motsvarar typ alla!) Du får automatisk tillgång till en lugn plats, du har gratis tillgång till vin, öl och mat, du får internet och du får sitta på en lugn och skön plats. Hur värt är inte det liksom? Och skulle du bara köpa ett prioritypass som folk gör så får du betala 4000 kr. Idag betalar du, genom att signa upp på ett platinum kort endast 750 kr. Bara det kan ni ju räkna ut är värt. Dessutom får även din sambo/pojkvän/flickvän också tillgång till ett kort via ditt kort. Och så även det creddiga Proirity passet.

· Concierge Service. Har jag ju redan överöst med kärlek på ett par inlägg bakåt. Framförallt när vi reste till London för ett par veckor sedan. Gud, allt som de fixade och hjälpte till med. Wow, jag sparade så mycket tid. Jag angav bara vad vi gillade för typ av mat, i vilket område vi ville bo, vilka typ av affärer vi ville besöka samt min glutenallergi. Och det kan ni ju läsa om vad jag tyckte här. (klick!) Best of the best. Jag kunde tom äta en glutenfri Afternoon Tea bara för att de var förberedda och fått veta om min allergi en vecka tidigare.

Inlägget skrivs i samarbete med Eurocard