Bravolution Breakfast

Startade min morgon på bästa sätt, med en frukost hos tjejerna hos Lindex showroom. Vi fick en genomgång av vårens underklädesset och jag kan säga att det ser ljust ut. Ja, alltså både ljust som i ljusa färger samt ljust som i fint. Jag fick med mig två från butiken, en vit i spets utan fyllning samt en svart transparent också den utan fyllning. Älskar bh utan fyllning och bygel. Bekvämt och absolut snyggast! 

Maggan, Linn och jag!

Gullsoppor. Sjukt roligt att Maggan lyckades få en blomma mitt på nosen. Hehhe.

Väldigt roligt att man kan, precis som Maggan beskrev denna bilden tro att jag är full. Att jag måste hålla i mig för att inte trilla typ. Hehe. Mycket märkligt varför jag tog tag i den där stången hursomhelst. Och att handen är likvit.

Nu slår klockan snart 17 vilket betyder att jag ska knata hemåt. På lunchen idag var jag och hämtade mina nya handtag till köksskåpen, ska nämligen byta ut de rostfria till mässing.