Sugar addict

Klickade hem en EC-GO påse häromdagen, i hopp om att minska ner på godiset.

Vi hade en diskussion vid lunchbordet på jobbet idag ang socker och vad som är ett rimligt intag osv. Jag är en stor sockertorsk och älskar godis lite för mycket. Däremot gillar jag att äta nyttigt. Jag älskar sallader och äter inte vete pga min glutenallergi. Men som ni också förstår så går detta inte jätte bra ihop.

Det värsta suget kommer på eftermiddagen runt kl 15 och efter middagen på kvällen. Jag inser att inte detta är hållbart eller bra för hälsan och försöker komplettera med bättre alternativ såsom nötter och frukt. Men vad jag fattar ska jag ju inte ens äta det för det gömmer sig så otroligt mycket socker i allt?! Hallå ,tom med soppa jag åt till lunch innehåller 2,5 g sockerarter och den är nyckelmärkt samt gluten och laktosfri. Hade jag bara haft tid, eller pengar så hade jag tusan signat en kock och bara ätit rawfood och sockerfria mål. Utan att ens blinka faktiskt.