SOUL IS SHINING

Syns ganska väl hur lycklig min själ blir av lite sol va? <33

Sämre blir det inte med den asiatiska buffén på Berns asiatiska.

Min lilla älskling till höger har också hälsat på. Hade SÅ gärna velat ha henne kvar här hos mig, men tyvärr får vi inte ha hundar på kontoret. Inte ens den här sötnöten.

Är så trött idag. Det erkänner jag. men vilken helg det har varit! WOW, magisk. Ni vet en sån där underbar helg som bara varit lycka. Det började med att mina föräldrar väldigt spontant kom och hälsade på mig så i fredags kväll tog vi en Moulesmiddag på Tranan. En lugn och mysig kväll. Ett glas vin, vuxenprat och härlig stämning med helgen framför oss. Jag älskar fredagsfeeling. Och fredagar.

I lördags knöt vi på oss de sköna skorna och solglasögonen på nosen och struttade in till stan. Vi bockade av lite ärenden på todo-listan, jag brände några väl värda tusingar på ett par finfina vårskor (!!) vi hade turen med oss och fick 3 platser på min favoritbuffé. Har ni inte testat den så boka! Mätta och belåtna knatade vi hemåt med några kassar, mätta magar och blommor under armen.

Sedan var det bara börja fixa sig inför kvällens Tijuana partaj som jag och mitt stökiga gäng styrde tillsammans med Publico. Åh herregud vilken kväll. Men mer om den sedan, väntar in bilderna från fotografen.