Pillowtalk

Jag har definitivt en grej för fina men framförallt sköna påslakan. Jag bäddar ju sällan med överkast så att ha ett gäng fina lakan att byta med är viktigt. Också en enkel, men fin inredningsdetalj.

Nya tillskott är dessa ljuuuuvliga (så mjuka!) broderade satinpåslakan i Egyptisk bomull från Pillowtalk. (klick!) Om man vill kan man dessutom få broderade monogram, så att du kan markera vilket som är ditt och vilket som är mannens. Hehe. Dessutom har nog sängen aldrig sett så inbjudande ut som nu. Det ser ut som att du ska dyka rakt ner bland sidenaktiga bommulsmoln. Det lät luddigt, men ni fattar. 

Ps. På väggen hänger lite ny konst från Absolute Art. Tycker det blev finfint med lite färg i sovrumsdelen. Och till er som undrat, väggarna är målade i Nordic Light från Nordsjö rakt igenom.