Chiltern Firehouse

Som ni förstått vid detta laget handlar min och @whitearchive Londonweekend om mat. Mat, mat och mat, men vem klagar? Bästa! Så alla dagens outfits får ni hålla tillgodo med tills det att jag kommer hem igen. Hoppas det är okej!

Hursomhelst, igår så testade vi omdiskuterade Chiltern Firehouse, en fancy 5-stjärnig restaurang i centrala London. Vi hade inte bokat bord då vi tänkte att en lunch vid 14.30 väl skulle funka, men det var det gjorde det såklart inte så vi fick ta plats i “lounge-delen” men det gjorde faktiskt ingenting. Det var nästan mysigare där inne med öppen spis, sköna fåtöljer och en stor, bar klädd i guld. Enda nackdelen var att vi inte fick beställa från hela menyn. Så sallad, sallad och sallad blev lunchmelodin, och en drink SÅ värd att nämnas, Har för mig den hette typ, “The Firemans drill”, vilket var en signaturdrink med gurka, sodavatten, gin, shiso. Så jäkla fräsch och god, helt klart BÄST för dagen.