Classic

/ Coat – Busnel Shirt – H&M Denim – Levi’s Shoes – Acne /

Dagarna bara passerar och jag hinner knappt blunda innan klockan blir kväll. Andas, andas. ​På tal om annat, visst känns min Busnel coat väldigt jag? Extra fin tycker jag den är att “dressa ner” så behöver den inte bli så preppy. Ett typiskt bra, klassiskt köp som håller i flera år. På tal om bra köp. Acne “jensen” bootsen köpte jag ett par nya förra veckan, jag har ju redan ett par men använder dem typ jämt så jag rustade upp med ett par extra. Bra så. 

Kom precis hem, ska bara slänga av mig all packning (kånkar tamejtusan varje dag på något!) och sedan möta upp bråks för Hunkydorys visning senare. Är egentligen så trött, och vill helst av allt bara dra på mig myskläderna och jobba från soffan. Har en mailkorg som svämmar över, och så dåligt samvete för dem som jag inte svarat. Jag behöver typ någon som styr upp mitt liv, är alldeles för mycket för fröken fingal just nu. Känner typ att jag är påväg någonstans som inte är sunt. Andas! 

MEN, nu ska jag sluta tjata och dra mig. Hörs sen, ska tipsa om en restaurang jag var på förra veckan som levererade big time. Puss