@ hotellet

Skål för Hotellet och deras uppdaterade meny!

Ostron och bubbel, det behöver inte vara svårare än så. Favvokombo <3

Min fina lilla kussimurri <3

ALLSTÅ den gräddstuvade blomkålen. JA! Typ det godaste (!) jag ätit. Beställ den om ni är där.

​Gräddglass och ckokladkaka. Åt däremot glassen (tack laktostabeltter!) men fick titta på chokladkakan. Och betyget av kussi? Den var riktigt bra. Smakrik och krämig. Allt man vill ha. 

​Jag tog ju med skrutt-Sofi förra veckan till Hotellet på Linnégatan för en liten (okej stor, för beställde x-tra allt. Ostron, bubbel, charkisar, gräddstuvad blomkål, torsk, chokladkaka och cremé brulé. Gick därifrån sjukt mätta men framförallt sjukt nöjda. Prisvänligt samt en MYCKET bra, uppdaterad meny. (se här!) Väl värt ett besök alltså. Jag lovar tt det är värt det, samt att ni lovar mig att beställa den gräddstuvade blomkålen om ni går dit. Det var ett jävla tjöt om den, men jag lovar, era smaklökar kommer dansa salsa efter en tugga.