Blå tåget

Vid nio-tiden igår morse så kom detta med bud. En frukost, lite softa underkläder och ett dygnsschema för vad som komma skulle.

Den här solstrålen mötte jag bl.a upp på Centralstation.

En 3-rätters middag skulle man alltid kunna tänka sig bli serverad sträckan Sthlm-Gbg. Tack Blå tåget för det!

Maggan & Stökström var peppade på Bästkusten och kommande dygn.

Och det här rummet var vad jag och syrran (som mötte upp oss direkt i Gbg) vä
lkomnades till. Världens finaste rum tror jag minsann. Vill ha den där duschen hemma. Och spegeln över sängen. Och strukturen. Ja, hela skiten skulle jag nog kunna tänka mig.

Godkväll! Kom precis hem till Stockholm igen efter ett galet dygn i Gbg tillsammans med Pierre Robert. (underklädesmärket) samt ett gäng olugna brudar och Dannis såklart. Är så trött just nu att jag inte vet vad jag heter. Det var Blå tåget, moscow mules på hotellet, mat, rödvin och hotshots på Bellora samt dans och ännu mer hotshots på Yaki-Da. Avslutade gjorde vi traditionsenligt på Kebabhouse på Avenyn med en tallrik med extra sås. Man ska aldrig ändra på ett vinnande koncept. Bra så.

Hursomhelst så välkomnade Göteborg oss igår med strålande sol, klarblåblå himmel och ett fantastiskt fint hotell. Hotell Pigalle må tusan vara ett av de absolut mysigaste hotellen jag bott på. Otroligt charmigt. Fler bilder från mitt och Tildas rum kommer. För det ska tusan få ett helt eget inlägg.

TACK Pierre Robert och älsklings Mickan för ett #SÅSOFT dygn.