Guided by Style

Ni känner ju säkert till det där problemet som jag, och säkert ofta ni också har när man beskär en ny stad. Förväntningarna är höga. Man vill hitta den bästa restaurangen med den bästa asien-inspirerade maten, man vill gå till den softa baren man läste om på internet med de stiliga franska männen, man vill “turista” och göra det roligaste turistgrejen. Men hur gör man? Det är ju ett jäkla meck när man inte har någon slags guide, eller det tycker ialf jag. Jag ogillar att bara lalla runt, jag vill ha förbokade restauranger och någon form av guide att gå efter. Och vet ni vad? Nu har Gina Tricot lanserat Guided By Style, precis en sådan guide vi letat efter. Klick!

Guiden är den första reseguiden som baseras på stil. De har samlat samman ett gäng influensers från Paris, London och Berlin som alla ger oss sina bästa tips, sina guldkorns-restauranger och smultronställen. Åker du te.x till Paris så väljer du en av tjejerna ovan, alltså den du anser känns mest som du. Utifrån vem du väljer får du tips på allt från frukostar, till turistattraktion eller bästa baren med de coolaste spoten.

Dvs väljer du tjejen i den bohemiska looken eller hon i skinnjacka och rockig stil så får du garanterat olika tips på ställen. Jag lovar att bruden  skinnjacka inte får till samma spots som hon i gucciloafers och culottes.