Loss of energy

/ Peacoat – Hunkydory Denim – Weekday Sunnies – Prada Bag – LV Loafers – Gucci /

Igår gick premiärturen i mina nya skor. Helt seriöst så är det de skönaste paret jag ägt. Fick varken ont i fot/vad eller några jobbiga skoskav (trots att jag gick i dem i stadiga 15 timmar. (08-23). Bra betyg!

Full rulle idag igen, jag har inte varit hemma sedan igår morse då jag sov kvar på Urban Deli With hotell inatt efter vårt event vi hade där igår som blev så lyckat. Allt från föreläsningen till mat och sällskap. Bilder kommer.

I kväll (läs redan kl 15) är det rakt på nästa sak, denna gång är det aktiviteter och middag med Eurocard och samarbetet som jag & Forni hade med dem för ett tag sedan som ni säkert kommer ihåg? Ska bli jätte kul, men jag sticker inte under stolen med att jag lääängtar hem. Hem till min soffa, min säng och min trygghet.