@ Urban Deli

Så då var jag hemma igen, efter två intensiva dygn iväg. Igår, onsdag, hade jag & Elini (@elinskoglund) ett event för våra Stockholmsprofiler. Det blev en otroligt inspirerande eftermiddag som startade med en föreläsning av Johannes Hansen, Sveriges främsta föreläsare inom personlighetsutveckling. Detta i sig var en helt ny grej för mig, inte bara det att sitta och lyssna på någon som ger en kunskap och direktiv i personlig rådgivning, utan faktiskt det faktum att JAG själv ska sätta finger på saker jag bär inom mig. Skar jag ska ta tag i, och lägga krut på. Jag ska minst sagt lusläsa hans bok, “FUCK YOUR FEARS” varje kväll from idag. Ett kapitel innan jag somnar, varje kväll. Det är min deal.

Efter föreläsningen gick vi inspirerade, lite “mosiga” av alla intryck och känslor ner till Urban Deli på Sveavägen för att äta en god middag tillsammans i deras Matstudio, som ligger på UB, men man har liksom ett eget, avskilt rum. Jag ska boka det påd irren för mina vänner och styra en tjejkväll väldigt snart. Utöver det så har jag också kommit fram till att mitt framtida hus/lägenhet ska ha ett stoooort matbord i trä som rymmer minimum 10 pers, och så är det med den saken.

Skulle jag få välja tre rätter att leva på så skulle ostron vara en av dem. Här hade de spiceat till dem med dill. En ny upplevelse men rackarns så gott!

ÄLSK på den här carpaccion med mayo. YUMS!

Fina tjejer. @pdotter & @elinskoglund

Anka, tonfisk, rotfrukter och mos. Ni behöver inte fråga om min mage var nöjd när jag kröp ner för natten.

Ser redan fram emot ett tillfälle till att boka detta “egna rum” med egen kock (nu hade inte vi det, men man kan få om man vill!) och bara hänga med sina bästa tjejkompisar. JAG SKA SÅ BOKA DET, ska bara hitta ett datum. – Men vänner, håll en helg ledig i maj! (läs mer här!)

Till efterrätt serverades vi detta drömmiga fat. Allt vad jag älskar. Hallon & lakrits. Sött och salt. Den bästa kombon man kan få. Vare sig det handlar om livet, relationer eller som i detta fall, efterrätt.


“Modiga människor lever inte för evigt, men fega människor lever inte alls.”


​- och med detta citat från Johannes Hansen säger jag godnatt!