Icecream and brunch

Igår bjöd som sagt bästis in till glass och pannkaksbrunch. Det var bubbel, chokladdoppad frukt & nötter, UB.s granola, pannkakor och Yollibox nya yoghurtglass i smaken hasselnöt. Tänk Nutella, i en yoghurtglass. För jäkla gott! Måste googla upp närmsta butik, mitt Hemköp hade den inte och jag vill sleva i mig den idag! SÅ sugen.

Två soliga själar. Dannis & Snarro.

Jag fick ett alternativ då jag inte kunde äta pannkisarna. Marängcrisp, kanderade nötter och citronsallad. Inte alls tråkig.

Sedan insisterade jag på att ta ett familjefoto med några av mina bästa vänner. Fint tycker jag. 

Efter ett par timmar av frosseri, snapchatande och vårplanerande så g
ick jag & Snarro med Petra hem till hennes och Markus nya lägenhet. Har inte sett den in real, bara på bild. Och JAJAJA, magiskt fin har de lyckats få till den. Ser väldigt mycket fram emot att äta middag vid deras STORA, drömmiga rosa (JA, ni hörde rätt!!) marmorbord med plats för en jäkla massa folk. Precis så man vill ha det. En plats, och alla samlade på ett ställe.