Gothenburg

Tack Johannes, för åter igen en grym föreläsning med fokus på självkänsla och mod. Jag ska fortsätta nöta på min bok, for sure. Den åker raka vägen ner i handbagaget till LA. Är överhuvudtaget ingen bokmal, men boken är lättläst, en investering för än själv samt jäkligt peppande. Allt man vill ha och behöver? Eller?!

Vi började kvällen på kontoret här i Göteborg med föreläsning och färskpressade juicer. Min favorit är den gula med passionsfrukt & ingefära.

Runt 19 tiden rörde vi oss hela gänget från kontoret ca 500 m bort till Clarion Post och käkade en 3-rätters. Borden var dukade i en höstig dukning som passade vädret utanför. Göteborg bjöd nämligen på regn, rusk och ännu mer regn.

Äter jäkligt sällan kött, men ibland är det riktigt gott. Som den här flsksidan med krispig grönkål.

@moamattsson var min gulliga bordsgranne som också tog bilden på mig. Det ser ut som att jag pratar om något väldigt intressant i alf. Kul kväll, och samtalsämnena var inte få.

Fisk som smälter i munnen är alltid en vinnare.

Snygg- @alicestenlof var lika stylish som vanligt. Brun som en pepparkaka var hon också.

Sedan gick jag upp till mitt rum på Clarion Post, åt lite hallon från fruktfatet och tokdäckade..

…I den här sköna sängen. Visst är det något speciellt med hotellsängar? Eller är de bara jag? Klockan ringde 07.15 för ett gymbesök innan frukost. Kom jag upp? Efter en halvtimmes snoozande så intalade jag mig själv om LA och bikinidags till helgen. Då hoppade jag upp som blixten. Sprang 35 min innan frukost som imorse blev en omelett och yoghurt. De kunde dessutom gräddda glutenfria pannkissar till mig, men jag höll mig till omeletten. Sådant uppskattar man.