SAS business class to LA!

Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg, så flög ju jag & Petra med SAS och deras nya direktflyg till LA. Vi hade bokat SAS plus biljetter, (som innefattar mat & dryck, dubbelt med bagage och loungetillträde). Men, dygnet innan avgång fick vi sms om att det fanns möjlighet med en uppgradering till business class för 2500 kr och varken jag eller Petra har flugit business tidigare så vi tänkte; “långflyg och säng” Nja, varför inte! Väl på Arlanda så sprang vi till servicedisken, fick tag i de sista business-platserna och log oss hela vägen igenom till boarding till planet. Följande 11 timmar var ren och skär njutning.

Okej, ni ser ju nöjdheten. Till höger ligger jag raklång med utsträckta ben, duntäcke och kollar New Girls. Ni fattar ju att vi aldrig ville att resan skulle ta slut.

Vi blev serverade 3 olika måltider under resans gång, varav min första blev torsk tataki till förätt. (man får välja på typ 4 olika!) och x antal glas med bubbel.

Sista rätten blev lax och den åt jag faktiskt raklång, på magen samtidigt som jag följde flighten på bildskärmen.

100 av 100 poäng får denna flygning. FARLIGT, för nu kommer man ju aldrig vilja flyga något annat. Hehe. Tack för den upplevelsen SAS.

Nu ska vi däremot knata från hotellet, ner på stan och hitta en Blow Dry bar och föna håret inför kvällen. Då blir det att träffa upp den här gullisen och slå klackarna i taket! 

I samarbete med Sas.