Ooops!

Petra hade ett mission i Gucci butiken på Rodeo Drive häromdagen, att hitta en ny kompis till sin Dionysus väska. Efter en timme supportande i butiken kom jag och Carro ut med varsin väska vi också. Helt otippat för mig var det inte då jag faktiskt funderat på denna rackare ett bra tag. så nu slog jag till. Yey! Ni får snart få se vad som gömmer sig i den blommiga kartongen.

Annars då? Jag kom precis upp från gymmet på vån 2 (tänk vilken dröm att ha ett gym hemma!!) så nu ska jag hoppa i duschen innan vi drar en sväng till Rodeo Drive och Beverly Center för lite ärenden, outfit jagande inför fredag samt lunch i solen. Solen strålar ute idag, men Malibu solen brände sönder min kropp igår, så något gassande i solstolen blir det inte! 

Ps. Har tagit tag i det där med Snapchat rejält nu och snappar typ allt jag gör. Hehee. SÅ KUL!! @joannafingal heter jag kort och gott där. GO follow! Xx