The view

/ Dress – Stine Goya /

Hur vacker är inte utsikten här?! Dör en smula vid varje anblick. Än mer säker blir jag på att det är ett hav jag ska ha utanför sovrumsfönstret en vacker dag. Sedan älskar jag babyblått och guld. Så klänningen känns ju given. 

Precis kommit tillbaka till LA från Palm Springs där vi tillbringat de senaste dygnet. Alltså COACHELLA, nästa år ska vi tusan vara där fler dagar. Jävlar i havet vad roligt det är. Så mycket folk och så mycket fester, ibland är den kombon bra rolig! Idag var tex några kompisar på poolfest hos Avici och ikväll höll Justin Bieber huset i partystämning. Ni fattar. Och igår när vi var på Calvin Klein festen, så intog Rihanna scenen efter Alesso och drog av ett par låtar. Jaja, inte alls trist. 

Nu ska jag återgå till det tråkiga, packningen. Jag har fasen en stor klump i magen. Jag vill INTE åka hem. Jag vill stanna kvar i LA ett par veckor till, månader, kanske tom år. S
mycket gillar jag det här landet, människorna, kulturen och klimatet.