Desert tones

​/ Shirt & skirt – By Malene Birger Ballerinas – H&M Sunnies – Nividas /

Har ju lite outfits från LA kvar att posta, hoppas ni tycker det är kul att se? Älskar den här åtsittande kjolen från deras vårkollektion som finns i butik nu. Denna modell är ju dessutom jäkligt smickrande för figuren. Matcha snyggast med en lösare överdel. I mitt fall blev det en blus i samma print från samma kollektion. 

Pssst. Använd koden “JOANNA” på Nividas.com så erhåller 15% rabatt på ditt köp. 

Klev precis innanför dörren, första dagen på kontoret check och bock. Är helt slut och ögonen är röda av trötthet, men jag ska kämpa för att hålla mig vaken så länge det bara går så man kommer tillbaka till rutiner och vanligt tidsschema igen. Den där jäkla jetlagen är ju sådär rolig att dras med. 

7 km löpning på bandet har också avverkats, semester och för mycket goda drinkar har satt sina spår. En detox hade suttit som handen i handsken just nu, men tänker inte “bara” juice mer juicer varvat med rawfood rätter.  Ooookej, jobba var det! Xx