Min helg

Jag och alltid lika glada Madde.

Det här var lite av min härliga fredag. Lunch med Sofi Fahrman och Essie på Restaurang Gro på St Eriksplan. Hört om stället innan, men aldrig varit där. Men WOW säger jag bara, MAGISKT gott. Runt 18 tiden klappade jag ihop datorn och gick mot Stureplan för att krama Mathilda & hennes Robin som är hemma från Tyskland. Efter 2 glas kava, massa ältande så tog jag en taxi hem, kollade sista 5 minutrarna av Let´s Dance och somnade omringad av mina duntäcken strax efter kl 21.

Sen blev det lördag och jag tog en prommis in till stan, till Riche närmre bestämt där jag mötte upp mina älsklingar Petra & Mathilda. Vi tog ett lördagsglas och firade livet. Älskar lördags förmmiddagar som dessa.

Jag åt en magisk chevre och betsallad. Varför äter man inte betor oftare? Sjukt gott ju!

Sedan gick vi in en snabbis på Gucci där Mathilda köpte sin bröllopsväska, och jag fick typiskt nog också med mig något litet hem. Efter det bar det av till NK där jag lyckligtvis hittade världens finaste klänning som jag ska ha på Thilda och Robins bröllop i sommar. WEY, är helt kär i den.

Sedan tog jag tuben tre stationer hem, duschade och fixade mig inför middag hemma hos Petra och Markus. Markus hade lagat världens goaste chiligryta som bokstavligen dansade i munnen. Så smarrigt! Till det förtärdes för mycket rödvin, bästa vänner, skön musik och diskussioner som avlöste varandra. Strax efter 06 i morse låste jag upp dörrarna till mitt hem, tecken på en BRA jäkla kväll mao.