Paris mon amour

Standardfrulle på Arlanda! Juice och spicytuna macka. Är så glad att Joe & the Juice har glutenfritt bröd.

Okej, som ni vet så har jag ju vart i Paris i lite mer än ett dygn. Blev upphämtad av taxin och Jossan kl 04.30 i torsdags morse för att åka till Arlanda och boarda ett plan till Paris. Underbara, fantastiska Paris. Vi är nämligen här i ett samarbete med Gina Tricot för att testa deras “Guided by Style” tjänst som de nyligen lanserade. Det är en tjänst baserad på stil, där du börjar med att gå in på sajten (guidedbystyle.com) väljer sedan en stad, och en tjej som känns mest som dig och din stil. Då kommer den tjejen langa upp sina bästa tips på saker som du kan göra i staden såsom sevärdheter, barer, restauranger och annat skoj. Hur bra? Jag har alltid svårt att lokalisera restauranger etc, så detta är för mig en grym idé som jag definitivt kommer använda mig av i framtiden. Nu hoppas jag bara på att de fyller på med ännu mer tips!

Vi var nog båda lite nervös inför hotellet som v bokade via Momondo skulle se ut, men tji fick vi. Den här underbara utsikten möttes vi av. Franska balkoger måste ju vara det drömigaste som finns, men vi diskuterade en sak. Man får ju inte plats med möbler, så vad gör fransmännen/kvinnorna på dem? Röker? Odlar grönsaker?

Vi dumpade väskorna, drack en cola light och tog en taxi till Balls. Ett modernt ställe som vi hittade i guiden.

Veggobollar med quinoa i tomatsås med en primörsallad on the side. Typ det godaste jag ätit i veggoväg. Ska lära mig att göra själv. Hur svårt kan det vara?

​Jag vill också ha blomstånd överallt hemma. Hade nog köpt en bukett och stoppat under armen varje dag. 

Den här gullisen gottade i sig en crêpe med kolasås. Mäkta avundsjuk där och då.

Fredag morgon startade i sängen med lite jobb…

Innan vi åkte till Restaurang Derriére som låg typ 5 min gångväg från oss. Vilket vi märkte efter att taxin börjat köra. Vi möttes av en magisk innergård för att sedan knata rakt in i en ännu härligare inredning.

I mean? Vem vill inte sitta i sängen och käka lunch?

Au revoir Paris, jag kan inte vänta tills nästa gång vi ses! <3