Godmorgon

Ett av världens bästa plagg. Morgonrocken. Min kommer från GANT.

Godmorgon (eller lunch snart faktiskt!) Sitter på kontoret, multitaskar för att hinna med allt som ska hinnas med innan lördag. Det är saker som ska fixas, skrivas och publiceras. Det ska bloggas, tidsinställas, inspelningar ska spelas in, saker ska packas, möten som ska avverkas och ärenden ska springas. Först sedan jag gick över 25 sträcket är jag en av dem som var och varannan dag säger att jag önskar att dygnet hade dubbelt så många timmar. Jaja, livet, Tur man är en glad jäkel. 

På lördag åker jag bort, därav den lilla stressen. Långt bort ska jag. En veckas inspelning, för ett jäkligt lärorikt projekt. Mer än så får jag inte säga, (kanske redan sagt för mycket?) men jag kan säga att det ska bli väldigt läskigt men också jäkligt intressant och lärorikt. Well, jobba var det!