Double up

​Godmorgon! Fredagen har nyss börjat, inte hos mig, för här har det varit belyst sedan 07 pga det lilla hektiska dagsschemat. Jag ska packa för i morgon då jag, tillsammans med Carro & Dannis drar iväg på, vad jag tror kommer bli ett av livets absoluta äventyr. Jag har en a4 papper av jobb-todos att checka av innan resan, förbereda artiklar, kampanjer och jag måste tyvärr ner på stan. Jag ska deklarera (eller sortera allt material för att ge till min revisor). 

Just deklarationen är en sådan sak som jag flyttar framför mig i veckor?! Varför är det alltid så? Saker man har ångest över i veckor går oftast smärtfritt och fort, men det är först efter du är klar som du inser att det inte alls var så farligt. Och då har man gått och byggt upp den veckolånga ångesten helt i onödan. Well, man lär väl dig någon gång. Deklarera var det! Xx.