Bye bye you sweet sixteen thing..

Jag kommer ihåg min första tatuering som om det var igår. Jag och syrran förfalskade mammas och pappas autograf, åkte till den lokala tatueraren och gjorde varsin fräsig tatuering. Tyckte vi då. Det vi inte tänkte på var att vi kanske inte skulle vilja ha den kvar hela livet. Jag gillar tatueringar överlag och har några stycken på min kropp, men sedan har det funnits två stycken som stör mig. Inte budskapet såklart, men val av plats, utséende och motiv. Ja, de har stört mig helt enkelt. Så för ett tag sedan snubblade jag över Eraze filmer på Facebook, (Klick!) och blev helt hooked. Så häromveckan bokade jag en tid och igår påbörjades min process för att ta bort två tatueringar. Jag är  nöjd med Eraze Stockholm och mer än glad att möjligheterna finns att ta bort tattos om man som jag, ångrar sig. Hurra!

De började med att sprita av runt området så allt var rent och fräsch. Var nog ganska nervös och sammanbiten här för vad som komma skulle, men helt i onödan.

Kylningsfläkten och 3D solisarna åkte på och behandlingen började. Jag squeezade ihjäl mina ben till en början, men bedövningen gjorde sitt och smärtan var inte alls så jobbig som jag tänkte mig. Inte alls faktiskt. Plus att det hela gick på typ 1 minut och sen var det klart. Och en minut kan alla pina, även den mest rädda.

Området man behandlar blir vitt, så kallat frosting. Men det försvinner efter en timme.

Tadam, nu ska detta läka innan vi kör rond nummer två om 6 veckor. Hjärtat som var runt var bara skuggtatuerat och det försvinner antagligen redan efter första behandlingen. Resten kan nog behöva 4-5 ggr.

Men såhär. Idag, en dag efter första behandlingen så ser man en radikal förändring på den på underarmen. Kommer uppdatera alla steg under tidens gång. Så peppad är jag hur som helst. Puss