Jag testar Babyliss Twister

Steg 1: Jag började med att borsta igenom håret och dela upp det i partier beroende på vilken storlek jag vill ha på “flätorna”. Här körde jag på två sidoflätor som jag sedan fäster i bak.

Steg 2: Dela sedan upp håret i två delar, och fäst ändarna på de röda piggarna. Börja twinna håret.

Steg 3: Tryck på “on knappen” och börja twista.

Steg 4: När jag fått den fasthet jag ville ha drog jag sedan isär mina “flätor” för en mer avslappnad look och lät dem mötas bak där jag fäste dem med en enkel hårsnodd.

Tada, en enkel och avslappnad vardagsfrisyr.

När jag först såg mackapären var jag aningen skeptisk. För det första för att jag aldrig gör något utsvävande med håret och för det andra att det såg så komplicerat ut. Men tji gick ja. Jag tycker faktiskt det blev väldigt fint, en frisyr i all sin enkelhet. Precis så jag gillar det.

I samarbete med Babyliss.