My answers

Hur ser ditt liv ut om 10 år?
– Jag hoppas att jag har ett jobb som jag stormtrivs med, att jag fortfarande utvecklas inom jobbet och som människa samt är lyckligt gift med en man och har tryckt ut två barn.

Var har du köpt den blåa blusen som du har på dig på möhippa?
– Den är från Zara!

Vad har du för hudvårdsprodukter och vad använder du för smink? Du ser alltid supersnygg ut! Kram
– Men tusen tack! <3 Jag använder BABOR till ansiktet. Deras ampuller är seriöst världsbäst. De må vara jäkligt prisy, men min hy har aldrig strålat mer. Smink är nästan nada. Jag har en concealer från Armani, flytande highlighter från Armani, bronzing puder från Chanel och contouring från Anastasia.

Hej! Om man ska köpa 5 “måste ha saker”, vad skulle det vara? Vad kostade din lägenhet? Jättefin och inspirerande blogg!
– Svårt att tyda vad du menar om det är kläder eller annat? Min lägenhet kostade 3 200 000 och sedan renoverade jag den för litegrann också. Bästa investeringen jag gjort i hela mitt liv! Tusen tack, fint sagt, Kram

Varifrån kommer pyjamasen på bilden?
– Lexington! Visst är den underbar?

Hej! Jag undrar lite om hur det är att vara tvilling samt att ha en tvillingsyster som också till viss del är “offentlig” i och med att hon med bloggar kommersiellt. Har ni någonsin kört en “Föräldrafällan” eller liknande? Har du några lustiga tvilling-anekdoter? Blir ni hopblandande? Ha det bra!
– Det är det bästa i hela världen! Jag älskar att ha en tvilling. Tilda är min själsfrände och bästa vän, och jag vet inte vad jag hade gjort utan henne. Haha, vi gjorde många lurigare som yngre. Den bästa är nog när vi var runt 13 år och Tilda skulle gå på dejt, men var väldigt ointresserad och osugen så hon skickade mig istället. Hehe, och nej, killen kom aldrig på det.

Hej! Hur kände du inför att flytta till Stockholm? Jag är lite sugen på att flytta ner, kommer från en liten stad i norr, men är livrädd för att jag ska känna mig ensam och ha svårt att hitta vänner. Hur gjorde du?
– Den första tiden var det en hel del rädsla, faktiskt väldigt ensamt. Men med tiden träffade man nya vänner och bekanta samt kollegor så sedan var det självklart. Idag är Stockholm mitt hem, och det ska mycket till att jag ska flytta någon annanstans. Jag älskar Stockholm och jag älskar att kalla det mitt hem. Ibland måste man våga satsa och kasta sig ut!

Hur var du som ung tonåring?

Har du haft lätt för skolan?
Känner du elina cassell och Hanna uggla? De är ju också bloggare från Jönköping!
Hur var det att va med i stylisterna?
Har du kontakt med någon av systrarna fahrman?
Har du haft många pojkvänner?
Hur känns det att Daniel redgert pikar att du kopierat Petras förra hem?
Hur har du lyckats få så fint hår?
Tittar du på glamourama? Om inte nu gjorde du det när forni var med?
Hur mycket shoppar du för i månaden?
Du har ändrats väldigt mycket utseendemässigt sen du och Petra började umgås, har du blivit inspirerad eller har hon hjälpt dig?

– Jag har alltid haft lätt för skola och att lära mig nya saker. Däremot är matte något jag aldrig kommer förstå så där skulle jag säga att det är lite komplicerat. Hehe. Jag är bra på språk och att vara kreativ och jag älskar att lära mig nya saker, än idag.
– Jag var ganska lugn, då jag hade pojkvän från att jag var 15 till 21 år. Lugn och skötsam.
– Yes, det gör jag! Jönköping är litet så alla är bekanta med alla. hehe. Däremot var det så längesen som jag var i Jkpg, så man glider ifrån varandra.
– Kul, men inget jag skulle göra om.
– Yes, jag och Frida ses titt som tätt på alla tillställningar och event, Sofi springer man in i emellanåt.
– Nej, jag hade en från att jag var 15 till 21 år, eftr det har jag varit singel. Eller ja, nästan helt i alf. Jag är super kräsen, och det krävs en del för att jag ska ge upp det jag har. Man får helt enkelt jobba tror jag!
– Hehe, Daniel är en skojare och vi känner varandra jätte bra. Så jag vet att han är ironisk, det är hans sätt att vara.
– Jag vet inte, bra gener I guess. 🙂
– Jag tittar inte på tv överhuvudtaget, jag hinner inte för är aldrig hemma förens sent. Har aldrig på tv förutom på regniga söndagar.
– Ah, mycket. För mycket.
– Hehe, jag antar att jag åldrats och det åt det bättre. Jag trivs mycket mer med mig själv på senare år. Petra har inte inspirerat mig, hehe. Ett av mina bästa tios som jag däremot fått från Petra är contouring. Där kan vilken människa som helst se fixad ut med bara med smink.

Vad har du för relation till Petras bästa kompis Mathilda. Ser att du umgås med henne oxå. Är du singel? Restaurangtips i stockholm? Vad har du för sommarplaner?
– Vi lärde känna varandra genom Petra för x antal år sedan och det klickade direkt. Vi är väldigt lika, har samma värderingar och intressen och idag är Mathilda en utav mina absolut närmsta vänner. Singel, men i dejtingstadie. Hehe. Mitt favvohak är Riche eller Milles Strandvägen uteservering. Sommarplanerna är lite ovissa. Jag har fart runt så mycket i världen denna vår så jag ser faktiskt bara fram emot att vara ledig. Österlen, Göteborg och Grundsund är ialf bokat. Eventuellt Grekland en kortvecka också.

Din blogg är helt fantastisk! Jag undrar vilken foundation du använder samt om du har primer/lyster/puder? Du har verkligen den perfekta hyn!
Jag använder inte foundation. Däremot en flytande highlighter från Armani. Tack, vad glad jag blir. Den har däremot inte alltid sett ut så, jag kämpade mycket med den i tonåren.

Hej. vart har du köpt dina gardinstänger? Är också på jakt efter mässing och något längre än standardgardinstänger.
– Hemtex! De finns i flera olika längder.

Vad har du för utbildning? Vad ser du att är meningen med livet? Din drömman/ frikort bland kändisar? Tror du att du kommer att flytta till västkusten/din hemort när du skaffar familj eller stannar du i Stockholm? Vilken kvinnlig bloggare i Sverige är den snyggaste enligt dig? Beskriv din drömmigaste lediga dag. Ha en härlig sommar!
– Jag läste samhäll ekonomi på gymnasiet, sedan flyttade jag till Stockholm och lärde mig allt om styling. Meningen med livet är väl att vara lycklig, eller? Vara nöjd, glad och lycklig. Hmm, kul att vi diskuterade det i Marbella i helgen och då efter lite fundering sa jag David Beckham. Han har 100 gånger snyggare i dag! Eller Hugh Jackman. Mums. Svårt att säga, det beror på hur min killes bakrund kommer att se ut. Jag älskar ju Stockholm och efter 6,5 år känner jag mig mer hemma än någonsin. Jag har väldigt svårt att se mig flytta härifrån, men visst, Göteborg om 7-8år (när det är barn i bilden) är inte helt främmande. Men svårt att säga nu. Min syster! Och Petra! Helt klart en sommardag, en packad strandväska, tidningar och cola light. Framåt eftermiddagen åker jag hem, tar en dusch, drar på mig en klänning och möter upp några vänner för rosévin eller spritzer på en trevlig uteservering i stan. Drömdag!

Jag undrar hur många tatueringar du har (vet att du håller på att ta bort en) och vad de föreställer, och “historien” bakom dem?
– 6 st. Men nu ryker två av dem. Mer för att jag känner att de inte passar mig. Det fanns nog inte så mycket betänketid bakom dem och de betyder inte direkt något speciellt för mig.

Vad har du jobbat med tidigare (allt från sommarjobb som ung fram till idag) och har du har pluggat något efter gymnasiet? Tack för en bra blogg!
– Jag började sälja bensin på mon farbrors bensinmack. Älskade det! Efter studenten fick jag jobb som butiksbiträde på Vero Moda, jag blev skyltansvarig. Älskade att hänga om väggar, klä på dockorna och pyssla samt fixa om skylten. Efter 2,5 år där sökte jag till Stylisterna, det första webb-tv programmet i Sverige. Efter casting osv så fick jag ett samtal att jag kommit med. Jag såg då detta som min chans att lämna småstaden och flytta till Stockholm. Efter stylisterna fick jag jobb som Helene Falks stylistassistent, vidare till egna jobb inom tv-produktion, sedan Metro Mode som moderedaktör, Modette och nu Nouw som chefredaktör. Tack själv för att du kikar in! Kram

Hej, först och främst: äääälskar dig och din blogg!! Du är verkligen magisk. Beundras så av alla fina outfits och ditt hem och hela du. Så jag undrar, är alla dina chanelväskor äkta? Om dom är det, har du tips på hur man ska göra ekonomiskt för att ha råd med så mycket fint som du har. Med både dyra väskor och inredning och sånt? Så fint och jag vill verkligen också.. Men när varje väska kostar mellan 10-30 000:- /st känns det så svårt att ha råd med aallt…Sen undrar jag, även om dina är äkta, hur ser du på att köpa fakeväskor?
– Men TACK, vad glad jag blir. Hur fin är inte du?! <3 Yes, min två chanelväskor är äkta. Även mina andra märkesväskor. Jag klandrar inte dem som köper fakeväskor, men jag själv skulle aldrig stödja fakeindustrin. Så mycket skit i den branschen. Läs på så vet du vad jag pratar om! Jag har sparat till mina väskor, det är min passion så jag ser det som en investering.

Dejtar du någon nu? Om du gör det, kan du inte bjussa på 3 fina egenskaper hos just honom? Vad är dina sommarplaner? Vad är din drömsommar?
– Yes det gör jag. Omtänksam, snäll och snygg. Fina egenskaper va? Sommarplaner är lite ovissa faktiskt, jag har flängt runt hela denna våren så jag ser mest fram emot att vara ledig, hänga hos nära och kära i Göteborg, Fjäderholmarna här hemma i Stockholm och ta dagen som den kommer. Utomlands, Sverige när det är bra väder och ta dagen som den kommer. Är man sugen på rosévin en tisdag så kör. Jag älskar spontaniteten folk har på sommaren.

Superfin bild! Hur många länder har du besökt och vilket ställe var din favorit?
– TAACK! Åh, det är tusan ett gäng. Dominikanska republiken, Thailand, USA, Tyskland, Frankrike, Kroatien, Grekland, Spanien, Italien, Norge, Danmark, Portugal, Kuba. Jag säger USA. Älskar Usa, både LA och Miami sidan.