Marbella och möhippa!

Åh, vart börjar man. Min andra möhippa än så länge och fler lär det bli. Denna gången var det Mattimon (mitt nya favvosmeknamn på Mathilda, och är hon bråkig så blir det Mattimonster) möhippa som vi spenderade i Marbella. Magiska Marbella. (Please Pappi, köp ett hus där istället, där finns allt och lite till). I torsdags eftermiddag kidnappade jag alltså Mathilda hemma. Jag sa att jag skulle komma förbi på kaffe (hon anade ingenting!!) men istället bad jag henne packa en resväska, med pass och sommarkläder. Efter en flaska bubbel, med min inre nervositet för förseningar och inställda plan så packade vi in väskorna i bilen och åkte som planerat mot flygplatsen. Matilda fortfarande helt i ovisshet om vart hon skulle.

12 timmar senare (med förseningar utav helsike) så landade vi äntligen i Malaga där vi hoppade in i en taxi som körde oss till huset i La Quinta, Marbella där resten av tjejerna tappert väntade. Mathilda blev minst sagt överraskad av vänner i ansiktsmasker och utklädande, sombreros och bellinis. Vid drygt 04 på morgonen kastade vi in handduken och somnade sött.

Ursnygga Sofia. Hur snygg är inte hennes hårfärg? Och hela hon?

Jag vill ju bara skjuta mig tillbaka till detta tillfället. Drömdag!

Piff och puffi

LYCKA! <333

ÄLSK på detta stället där vi spenderade den första dagen. Maten var helt fantastisk med en salig blandning av allt från tuna tartar, till pimentos, gambas och seafood paella.

Lina & Pettimon

Gänget <3 Så kul när man träffar folk man aldrig har träffat innan men allt bara faller sig naturligt. Vi var nog ganska mycket samma skrot och korn. Med Mathilda som kärnan. <3

Mellanlandning hemma i huset med ombyte och dusch för middag på Italienarn. Som sedan av
slutades på Olivia klockan 06.45 på lördagmorgon.

Ocean club dag dos.

Mathilda. Jag är så tacksam och glad över att du kommit in i mitt liv. <3

Helt jäkla perfekt hus för en möhippa och tolv tjejer. MAGISKT!

Söndag och Nikki Beach. Denna dagen/natten kommer gå till historien som en av de bästa på sjukt länge. Jag bubblar i kroppen av bara tanken på den.

I dagarna fyra har det varit fullt ös medvetslös, minst sagt. Konstigt egentligen hur man anpassar sig, här hemma klarar jag av max en festdag/helg. Hursomhelst, det har varit minst sagt magiska dagar och jag hoppas att Mathilda fick en vistelse att minnas resten av livet.

Min bästa Mathilda, allt det bästa i världen är DU värd. Nu längtar vi till bröllopet i juli! <3