Giorgio Armani – Di Gioia utökar med två nya dofter


Varje sommar, år tillbaka så har Giorgio Armanis doft
Acqua Di Gioia varit en självklar sommardoft för mig. Den är liksom sommar för mig. Känner jag den på stan så förs mina tankar direkt till sommaren. Och jag blir lycklig. Lycklig och varm. Som den parfymnörd jag är så hoppade hjärtat av lycka när jag läste att de fyllt på serien med ytterligare två sommardofter, Air Di Gioia och Sun Di Gioia. Air Di Gioia har en frisk ton av citrus och träackord, medan Sun Di Gioia ger ett sensuellt och blommigt uttryck. Ja, det första jag förde mitt luktsinne till var en sommarhud. Italien, ett brusande hav och en varm, solkysst människohud. För den lukten är något speciellt, den är lugnande och det har jag tyckt så länge som jag kan minnas.

Jag vet inte vad med är med mig och dofter, men varje gång jag fastnar så fastnar jag. Jag vet också precis hur jag ska använda dessa dofter i sommar. Air stannar med mig i Sverige och Sun hänger med till medelhavet.

Air Di Gioia – vindar av frihet
Sun Di Gioia – de varma solljuset
Acqua Di Gioia – vattnets renhet och glädje

Inlägget är ett samarbete med Giorgio Armani