Gina Tricot urbit – party express

Okej, Gina Tricot är nu näst på tur med att erbjuda sina kunder expressleverans. Låt säga att du står hemma, du har en middagsbjudning inom en timme, river ur halva garderoben i hopp om att hitta något att ha på sig men det slutar med att du vill rycka av dig håret för du har ingen aning om vad du ska ha. Det problemet har nu Gina Tricot löst tillsammans med Urbit.

Du beställer alltså kläder på Ginas hemsida och får dem levererade som snabbast en timme efter beställning. Alt att du väljer vilken tid samt vart du vill ha paketet levererat. Så jäkla smart! Beställer du dessutom över 500 kr så är frakten gratis. Toppen att nyttja på förfesten med andra som har samma problem tänker jag. 

Jag testade tjänsten i morse, och påsen med den här stassen var på kontoret efter prick en timme. Jag kommer matcha denna klänningen med ett par platta sandaler, avslappnat och lite grekisk-gudinna style men jag glömde sandalerna hemma så mina bästa pumps fick agera sandaler idag. Men visst är den fin, ännu finare kommer den som sagt bli på stranden, i ett varmt medelhavsland i sommar.