Supper & Ciceron

Fredag, Suppermiddag, Annika, Rondek, Clara, Alexia och Gabbi stod på min gårdagsmeny. Inte illa om ni frågar mig.

Supper gården blev stället och jag hade i timmar byggt upp hur den första tuggan sötpotatispommes dippad i aioli skulle smaka. Och vet ni vad? Den smakade ännu bättre än föreställt. Kan verkligen längta efter den. Och för att inte tala om deras högrev kokad i chili och mörk choklad. Sååå gott! Maten svaldes ner med gurka & ingefära drink som även den var en hit rakt av. Fräsch fast med sting! 10 poäng helt klart. 

Efter Supper hamnade vi på Cicerons 10 års fest. Och jäklar, det var fest kan jag säga. Pizzaugn, lustgasrum (blev mest illamående) regnskog med en caipirinhabar, Rebecka och Fiona på scen och ett fotobås som ni ser på sista bilden. Sjukt styrt, och inspirationen till kommande 30 års (okej några år kvar!) smides. En av de bättre fredagarna på länge! Vaknade trött men spontan idag, så jag bokade en tågbiljett till Jkpg. Var år sedan som jag var där sist så jag kände att det var på tiden. Mysigt!