​ACO – limited edition white flowers

På sommarhalvåret är jag, likväl som min kropp beroende av mjukgörande krämer och väldoftande duschkrämer. Mitt i prick tänkte jag när jag såg att ACO lanserat precis det jag letar efter, limited edition white flowers. Med toppnoter av citron, bergamott, svarta vinbär och äpple och hjärtnoter av jasmin, viol och musk. Inspirationen till produkterna har man hämtat från Riviera dei Fiori, vackert kallat Blomsterkusten i Ligurien i Italien.


Min spring style guide:
Spegelglas för ögonen, vackra blombuketter, virkat såväl på bikinin som på klänningen, bronziga toner, guldglänsande smycken och såklart väldoftande och mjukgörande, limited edition white flowers från ACO.

Och i samband med dessa väldoftande limited edition produkter så har ACO just nu en magisk tävling, en resa till just Blomsterkusten som jag gärna vill tipsa er om. (Jag önskar SÅ att jag själv fick vara ed och tävla, för jag menar, vem vill inte vinna en resa till magiskt vackra Blomsterkusten i Italien? Jag menar, lyssna bara på namnet och googla om ni inte tror mig!

För att ha chansen att vinna just denna resa så 1/ Följ ACO på instagram, – @acosverige. 2/ Ta en bild till instagram där som DU tycker fångar doften av vita blommor. Ett inspirerande stilleben eller en bild som du tycker passar in. Välj själv! (Tips, blommor, blommor, blommor som rekvisita!) och hashtagga sedan bilden med #captureacowhiteflowers. 3/ Tagga bilden med en kompis, partner eller kanske din mamma som du vill ta med dig på resan och skriv samtidigt en rad om vad du tycker om doften. Simple as that! Tävlingen pågår fram till den 12 juni, så ta nu chansen och tävla. Vem vet, kanske är du den den lyckliga vinnaren av biljetter till otroligt vackra Riviera dei Fiori i Italien. F.ö så är jag sugen på att spontana sommarsemestern dit, för låter inte stället magiskt så säg. Jag tror min själ skulle dansa salsa där. Hursom, LYCKA TILL!

Ni kan läsa mer om tävlingen här! Klick!

Inlägget är ett samarbete med ACO.