Min favoritdoft Di Gioia

Min favoritdoft av serien är Air. Den luktar sådär härligt friskt och fräscht av sommar.

Ni vet det här inlägget som jag skrev förra veckan och presenterade mina nya favoriter av sommardofter? I alf, efter en veckas användning så kan jag konstatera att det inte bara är jag som fastnat. Och då som jag blivit stoppad har solen skinit starkt och sommaren har hängt i luften, så jag tror nog att det är sommar det ska vara då denna doftserien ska komma fram i sitt rätta jag. En riktig sommardoft med andra ord!

Så, om jag ska välja en av dem som min favoritdoft så blir det Air Di Gioia. Den har en fräsch doft av citrus och krispigt träackord. Riktigt bra kombo faktiskt, sött varvat med salt, det är sedan gammalt den bästa kombon.

Tänk en ljuv sommardag, där har ni den rätta beskrivningen. Nytvättat och fräscht, vem vill inte dofta det? Eller solkysst hy med en touch av medelhavsbris som Sun Di Gioia ger dig? Det kan jag tänka mig att dofta också faktiskt. Eller rent vatten som Acqua Di Gioia utlovar. Mer rogivande än vatten vet i tusan om det finns, och då kan jag bara tänka mig vad den doften utsöndrar. Ett
lugn, och vem vill inte utsöndra ett lugn. Alla tror jag.

I samarbete med Giorgio Armani