Rooftop hangout

Är ni på Hallwylska så beställ den här drinken. Nr 4 heter den kort och gott, och är farligt god.

Tänk att jag, hon & hon varit vänner i så många år nu. Mina solstrålar. <3

​/ Dress – Vanessa Bruno, Mouche.se Sunnies – Prada /

Igår efter jobbet mötte jag bl.a upp dessa två älsklingar, och knatade direkt till Urban Deli’s takterrass för lite härligt häng. Alla drack någon ny, trevlig öl, men då jag inte kan dricka öl så fick jag in en flaska med bubblor istället. Mycket trevligt ställe och mycket trevligt gäng. Man hatar ju inte takterasshäng när Stockholm visar sig från sin finaste sida!
Efter UB häng sladdade vi förbi lite fler kompisar på Hallwylska där Happyplugs hade en liten sommartillställning. På tal om Hallwylska. Fasen vad trevligt där är! Ännu bättre nu när man har mat också. Kommer spendera en och annan slant sär i sommar, får ni dit ropa in en drink nr4. Så fräsch och somrig! Hurra för en fin onsdag mitt i livet!

Nu byter jag däremot Stockholm mot bästkusten och Göteborg i några dagar. Hörs sen! Xx

Bilder snodde jag av den här pinglan.