Best weekend in a while

​Okej, en av de bästa helgerna på bra länge är snart passé. Livet har liksom varit lite för bra. Helgen kickstartades med en Pre midsommar middag med gänget ovan i butiken Wakakuu i Hovås. Vi åt sill och drack nubbe, shoppade (fick med mig några gobitar hem, ska visa er senare!), åt sen middag på Lipp, kvällen fortsatte med dans och bubbel på Port du Soleil ​och avslutades i hotellsängen på Bellora. Lördagen blev inte sämre den. 

Hotellfrukost, hemmagjorda Bloody Marys i Kullavik hos syrran, vidare på en tre-rätters middag och världens godaste fläderdrinkar på Pigalle för att sedan dansa vidare bort till Håkan på Ullevi där leendet var uppe vid ögonen efterföljande tre timmarna. Lyckliga in i själen stegade vi sedan vidare in i natten till Trädgården och en timmas dans innan kroppen gav upp och hoppade in i en taxi hem. Somnade nog mer lycklig än på länge.