Mina sommarplaner

Jag gick tillbaka i arkivet för att leta efter en sak och så istället hittade jag denna sommarlistan som jag skrev för nästan exakt ett år sedan. Ni gillade ju den så jag gör en ny för i år. Here we go!

Förra året, i slutet av juni var jag i Thailand, i Bangkok och reste runt en vecka. Upplevelsen och äventyret var inte likt något annat jag upplevt och såhär fint var ett hotell vi bodde på. Kolla skogen bakom poolen. wow.

Kolla grönområdet. Det är nervkittlande varje gång jag tittar. Det var alltså ett stup rakt ner från poolen med massa skog.

Mina planer för sommaren: Jag får nästan lite panik av att prata om det, som det yrvädret man är. Jag har inga storslagna planer för sommaren och semestern. Jag har flängt runt otroligt mycket de senaste 6 månaderna med bl.a LA, Marbella och Paris så jag kände (för ett tag sedan!) att det skulle vara skönt att ta ledigheten och dagarna som de kommer. Men, i Stressen för att inte göra något vettigt, eller uppleva något. Okej, nu överdriver jag. Jag ska ju faktiskt till Grekland i slutet av juni med syster och barnen en weekend, långhelg i Grundsund och en långhelg med bröllop och bästishäng i Åhus. Så det är ju inte så att jag inte har att göra, – men jag är van att ha saker planerat 24/7, men jag antar att detta är bra för mig. Lite lugn liksom.

Bästa sommarstället? I Sverige så måste det bli Grundsund. Finaste stället på jorden. Utomlands säger jag Los Angeles.

Jag, Sara och Ida körde en Sverigeroadtripp. Vi besökte deras familjer i Eskilstuna, min i Göteborg och sedan tog vi en sväng till Visby också.


Här badar jag helst?
I havet. På västkusten.

Hur länge ska du vara ledig? 2-3 veckor kanske.

Vad ser du mest fram emot? Ledighet. Att ha möjligheten att kunna göra precis det man vill. Vill man dra en spontantripp längst ner i Sverige så gör man det. Vill man åka till Grekland så gör man det.

Den här söta lilla rackaren gick utanför vår lilla stuga i Visby. Förresten, hur fridfull är inte den här bilden?

Här åt vi en magisk frukost på Rute Stenugnsbageri på Gotland.

Men de var inte bara lugna, fridfulla kvällar på altanen, utan även blöta, glada dagar som denna. Åh, jag vill spola tillbaka tiden hit. DRÖMDAG på Kallis.

Vad kommer du köpa inför semestern? Sommargarderoben börjar äntligen ta form. Men jag saknar lite kaftaner och vadlånga klänningar. Lösa och slappa ska de vara. Inga tighta fodral, nä fy klaustrofobi.

D
et här lyssnar jag på i sommar?
Jamie Lawson – Wasn’t expecting that.

I september åkte jag, min mamma, syster, Charlize & Luiza till Kreta en vecka. Det var en vecka av avkoppling, god mat och helt utan stress. Välbehövligt och smart inför en jobbhöst som var full!


Hur kommer du att göra dig illa?
Jag hoppas ej att de är hjärtat som bråkar eller krossas. Hoppas mer på lite skrapsår från strandens grus eller blåmärken på benen från dansen på Musikaliska.

Favoritsommardoft? Lätta dofter. Gärna citrus eller vanilj/kokos. Armani Di Gioia serien är en sommarfavorit.

Vad oroar du dig för? Nja, i såfall att jag inte har så mycket planerat. Eller att sommaren är över på ett ögonblick. Men det är väl samma visa varje år?

Sommaren avslutades traditionsenligt med Way Out West. I år är inget undantag!