Summerdream

/ ​Kimono – Gestuz / Bilderna gör inte färgen på kimonon rättvis, den är mer ljus i verkligheten. Jaja, ni ser nog framför er.  

I förra veckan hittade jag den här vackra kimonon som jag tänkte ha på Matilda & Robins bröllop i juli, på fredagen, dagen innan bröllopet. Klänningen till bröllopet har jag redan köpt, men den får ni se först på dagen! (Jag hittade lyckligtvis också den lilla guldväska jag jagat förgäves häromdagen, som jag såklart då var tvungen att klicka hem. GAH, den är sååå fin!) 

Däremot så kommer jag inte att bära kimonon som de har stylat den på hemsidan, utan jag kommer att ha den stängd, med en nudefärgad underklänning och ett band i midjan. Jag älskar för övrigt att den skiftar i silver i dagsljus. Ett par silverklackar till det bara sen är det klart! Hurra!