Pre Summerburst

I fredags styrde min bästa älskling (här med gulle-Forni) en super fint arrangerad förfest innan planen var Summerburst. Regnet höll sig här ännu i sin frånvaro..

Vi drack läskande drinkar gjorda på bl.a Briska cider, bubbel och olika somriga bär. Min favvis var rabarberdrinken.

Sedan kom mina två Skånefavoriter, Ananda & Jannimonster och gjorde mig sällskap. Har alltid time of life med dessa två.

Det ser
verades croissanter med mjukglass som jag så fint fick beundra istället för att äta. Det skulle då inte göra gott för min gluten – och laktosmage.

SKÅL!

​Kram på dig fina Limpan!

My gang, som en timme senare stod och hoppade i regnet på Summerburst!

Man kan inte säga det för många gånger så jag gör det igen; TACK livet för alla fantastiska människor och vänner jag har fått chansen att ha i mitt liv. Ordet tacksam är ett för svagt uttryck över hur jag känner. Jag nyper ofta mig själv i armen över den lyckan och tacksamheten jag känner över att ha Er runtomkring mig. Ni vet vilka Ni är. 

Och tack älskimonster för bildbaxen.