Punk Royal

Sommarkvällar, I love you!

HEJA Tictail! Har inte alls varit så bekväm med det innan, men efter en introduktion och lite kött på benen så är jagmer än redo. Sjukt smart och bra!

Det var en hardcore start på kvällen. Vodkashot och rysk kaviar.

Och så god den var. Mm, perfekt sälta och konsistens.

Ida Klamborn <3

Här tror jag vi ser rätt nr 3/18 kom in. Fläsksvål med tonfisk och kimchi. Behöver jag säga att den var god?

​Johan, jag & Carro!

Alltså wow vilken onsdagskväll jag hade på Punk Royale. Tictail styrde som sagt en middag för ett skönt gäng och presenterade sitt varumärke lite mer. Fint så, och äntligen är jag bekväm med Tictail och deras app. Så mycket man kan göra som jag inte hade en aning om. Shoppa bland alla tusentals märken, sälja eller bara inspireras. 

Men om vi snabbt går över till maten och kvällens meny. Jag var informerad om att det skulle vara gott, men att det skulle vara 18 rätter, ren och skär njutning hade jag aldrig kunnat tro. Tom sådant som jag vanligtvis aldrig skulle äta, åt jag. Ett exempel är anklever, och det slank ner som att det vore de sista jag åt. Då är det bra.

Jag längtar redan till nästa gång jag går dit, men de lär dröja då allt är uppbokat månader innan. Men, – den som väntar på något gott……