Curves by Petra

I torsdags hade Petra bokat oss både för lanseringslunch och mysmiddag på kvällen. Vi började såklart med lunch och träning i Petras nya kollektion, Curves by Petra Tungården som hon gjort för Fitnessguru. Vi körde Barre och Metafore i Be Cores nyöppnade studio på Tulegatan i Vasastan. Testa om ni inte testat. Världens mest effektiva träning!

Jag & sis var lite sena, så vi dundrade in i sista minuten. Jag stal en snabb kram av värdinnan innan vi hoppade in i curvelicious kläderna..

En av de duktigaste, bästa och mest drivna människor jag känner. Är så stolt över dig Monster!

Nu ska jag ute hetsa er bara för att Petra är Petra och en bästa vän, utan för att hennes kollektion faktiskt är WOW! Hade du inte kurvor tidigare så får du. Har du kurvor sedan innan (som jag, med en stoooor rumpa) så har de aldrig varit snyggare. Och hade inte Petra gett mig tröjan och brallan i pressy så hade jag köpt det direkt. Tror tusan att jag ska klicka hem jumpsuiten. Lite galen, men jävlar vilka kurvor den presenterar.

Alltså, om ni inte testat Be Core, så boka upp dig på en tid n
u. Jag var faktiskt där imorse igen på ett Metaphor-pass och jag signade även upp mig på ett sommarkort under sommaren. (Kör så mycket du vill under juli och aug för 2500kr)

Helt ärligt så har jag aldrig tidigare testat en träningsform som är så jobbig rent styrkemässigt. Perfekt variation till mina löpturer tänker jag. Har legat på latsidan för länge nu, druckit för mycket vin och ätit for gott. Nu är det hårdträning, stenhårt, allt eller inget. Haha, sådan är jag. Älskar att jag kör hårdträning mitt i semestern istället för månaderna innan.

Här testade vi Barre. Också en träningsform som är superpoppis i LA & USA. Också detta vidrigt jobbigt, benen liksom skakar och vibrerar i varje övning. Jag bokade Barre i 50 min på måndag kväll. Jag längtar nästan. Hej lilla hatkärlek!

Tog chiapuddingen till höger “to-go”. Och herre min jäkla skapare vad den smakade. Såsen ovanpå var en dadel och karamellsås gjord å endast naturliga och nyttiga ingredienser. Just denna tror jag var på bl.a dadlar, kokosolja.