Thailand

Den 22 juni 2015: Här är från vår sista kväll i Chiang Khan. Kvällsljuset var magiskt och innan middagen smet vi ner till vattnet och knäppte av några överjävligt fina bilder på solnedgången som bokstavligen brann på himlen. Men det får ni se imorgon! Nu är vi tillbaka i Bangkok där vi började resan för knappt en vecka sedan och imorgon är vår sista dag här innan vår 10 timmars flight hem till Stockholm imorgon kväll. Nu, läggdags! 

Sådär skrev jag för ett år sedan och det är just sådant, minnen vill säga som gör bloggen. Tänk vad mycket stunder och saker jag kommer minnas tack vare denna lilla dagbok. <3 Fasen, jag måste ta itu med att printa ut allt material, från åren som gått. Jag vill nämligen ha allt i bokform så att man kan bläddra och kolla igenom. Hur härligt. Tänkt när jag sitter där, 60 +, skrattar föls mig sjöd, visar mina barnbarn alla galna upptåg jag har gjort? Vet någon vart jag kan göra det?