Girlsnight

I förra veckan bjöd Petra hem till en härlig tjejkväll med mat & film. Vi var ett gäng tjejkompisar som åt Asian fusion mat från Ling Long (Story Hotels restaurang) som var för jäkla god. Alltså, på riktigt sjukt gott. Lika goda var whiskey sors drinkarna som en bartender blandade till oss på plats. Efter maten hoppade vi alla ner soffan, i fåtöljer och på golvet till filmen “How to be single”. En riktig tjejfilm, underhållande och härlig! Fin kväll överlag. Och kvällar som denna borde man ha så mycket oftare. <3

Värdinnan herself i sitt piffiga hem! Älskar f.ö hennes nya matta från Layered.

Vi mös runt i Petras fin-fina kashmir set som hon designat för Soft Goat.

Det går inte missa hur exalterade vi är över att få hugga in på maten va?

Tre älsklingar. Sara, Mathilda & twinsie.

​Jag har precis bränt av ett lunchpass på gymmet, dragit i mig en sallad och nu sitter jag på kontoret och väntar på att klockan ska bli tid att gasa mot Göteborg. Världens bästa personal på MINI räddade f.ö hela min midsommarhelg genom att låna ut en liten racerbil till mig över midsommar. TACK!!! <3333