Elderflower drink

Planen var att köpa med mig St Germain, en fläderlikör att göra drinkar på, men då det är en beställningsvara så fanns det varken att få tag i på systembolag i Stockholm eller Göteborg. Så, situationen fick lösas med hjälp av fläderextrakt. Resultatet blev en super smarrig och fräsch sommardrink. 

Gör såhär; Häll upp ca 4 cl gin i en shaher. I med massa is, 3 cl fläderextrakt och en skvätt citronsaft. Skaka tills isen gått sönder och vätskan blandats. Häll upp vätskan till hälften av glaset, fyll på med sodavatten och dekorera med mynta. Perfekt substitut nu när min favoritlikör var slut. Fräsch sommardrink att bjuda gästerna på! 

​Nu ska jag och syrran knyta på oss löparskorna. en tur innan middagen väntar. Jag tror minsann att det kan bli ett dopp i havet efter också. Behöver kyla huvudet. Puss, ha en fin midsommardagskväll <3