Midsummer 2016

Och så var denna midsommarhelg över. Helgerna går så jäkla fort, helt galet! Nu ska jag packa klart väskan, ta en dusch och hämta upp min reskompis ett par hus bort. Sedan åker vi tillbaka till Stockholm, packar upp, jobbar två dagar, tillbaka till Göteborg på onsdag morgon, jobbar en dag från kontoret här innan jag, syrran och barnen hoppar på ett plan till Grekland på torsdag morgon. Ska bli fantastiskt skönt med ett par dagar av sol och avkoppling. JAG LÄNGTAR!

Hur mysig är inte syrrans ena uteplats? Vi snodde Luizas vimplar och hängde tillsammans med happylights i taket. Älskar att pyssla och duka fint.

Lax, färskpotatis, ägghalvor, prinskorv, köttbullar och gräddfil med gräslök. På lass nummer två fanns mammas hemmagjorda matjesill med löjrom och rödlök. Jag som inte ens äter sill (älskar skaldjur och fisk, men aldrig lärt mig äta sill!?) älskade den.

Mamma hade bakat en magsikt god sommartårta på glutenfri marängbotten, lemoncurd och svenska gubbar. / Mina älskade små systerdöttrar, Charlize och Luiza. <3