Our journey

I onsdags, dagarna innan midsommar började jag kolla på tåg till Gbg över helgen, problemet var att jag var inte i så sen tid och där en enkelbiljett sthlm-gbg kostade mellan 1300-1700 kr. Lite väl saftigt kan jag tycka.

Så istället för tåg kom jag tänka på MINI. Min bästa, fina lilla MINI som jag gasade runt i hela förra våren/sommaren. Och vet ni? Jag saknar den friheten man har med en bil varje dag sedan jag lämnade tillbaka den, trots att jag bor mitt i stan. Men det är känslan jag saknar, att kunna göra spontana saker när man vill. Vill jag åka och sola på Lidingö så gör jag det, vill jag dra en spontantripp till Gotland så gör jag det. Ni fattar. Så i alf nu, efter att återigen ha lämnat tillbaka den lilla bilen jag haft över helgen sitter jag här igen och funderar på att göra slag i saken och leasa en liten racerbil. Min bil.

Anna och Anette på MINI, som hjälp mig tipsade mig om deras nya kampanjsida, (klick!) där man själv väljer sin MINI med utrustning och sedan får du snabbt en kostnadsförslag på vad det skulle kosta dig att ha den i månaden. Så bra!

Jag ska ta mig en funderare under dagen, men det lutar tusan åt en sommarbil. Det hade tusan gjort hela min sommar.